ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

dromos galatista livadi kalhΣε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται πλέον οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στην τοπική οδό “Γαλάτιστας – Λιβαδίου”. Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις , που αποτελούν άλλωστε και το τελευταίο στάδιο του συγκεκριμένου έργου. Σύμφωνα με τον ανάδοχο εργολάβο, οι ασφαλτοστρώσεις αναμένεται να διαρκέσουν για περίπου μία εβδομάδα και στην συνέχεια η τοπική οδός θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, νωρίτερα όπως όλα δείχνουν από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.


Όπως είναι γνωστό οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από ενάμιση περίπου μήνα και πραγματοποιήθηκαν με γοργούς ρυθμούς , καθώς σε αυτό συνέβαλαν οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα το έργο να προχωρήσει ταχύτατα  και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πρόκειται για ένα δρόμο συνολικού μήκους 12,5χλμ, προϋπολογισμού 1.358.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Πολυγύρου.

dromos galatista livadi 1dromos galatista livadi 3
Ένα έργο πνοής για την περιοχή, ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, από το οποίο αναμένεται να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι κάτοικοι της Γαλάτιστας, του Λιβαδίου και των Πετροκεράσων, ενώ θα βοηθήσει στην καλύτερη και ασφαλέστερη επικοινωνία των τριών χωριών μεταξύ τους και θα δώσει τη δυνατότητα ευκολότερης πρόσβασης των κατοίκων στη θάλασσα.
Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από την εργολήπτρια εταιρία,  ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου και η πορεία των εργασιών ξεπέρασε και τις πιο θετικές προβλέψεις και έτσι, όπως όλα δείχνουν ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Upload Files


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο