Σε ένα καθαρά γραφειοκρατικό θέμα χρέωσης λογαριασμών της ΔΕΗ οφείλεται η διακοπή στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού Οδών και Πλατειών (ΦΟΠ) στις οδούς Μουδανίων, Λήμνου, Ανθέων και Πλουτάρχου στην Καρδία.
Ο λόγος είναι ότι κάποιες παροχές που βρίσκονται σε διάφορους οικισμούς, ανάμεσά τους και αυτός στην Καρδία, δεν έχουν ενσωματωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ στον πολλαπλό λογαριασμό του Δήμου Θέρμης. Παρόλο που η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Θέρμης έχει προχωρήσει, επανειλημμένως, σε οχλήσεις προς τη ΔΕΗ, ακόμη το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί. Συγκεκριμένα από τις 13 Μαρτίου 2019, έχει αποστείλει το υπ’ αριθμ. 552 έγγραφο με το οποίο ζητά την ενσωμάτωση των παροχών αυτών στον πολλαπλό λογαριασμό του δήμου.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδίας, Μάκης Τρικαλιάρης σε συνάντησή του με την προϊσταμένη του αρμοδίου τμήματος της ΔΕΗ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ζήτησε την επίσπευση της διαδικασίας από τη ΔΕΗ και απαίτησε την άμεση λύση του προβλήματος ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής και να ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας κατά τις βραδυνές ώρες.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο