ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Παράταση δίνεται στις εγγραφές για συμμετοχή στο μοναδικό Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου της χώρας του Ολυμπιακού Μουσείου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ τα έσοδα του αγώνα θα ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το 4ου ”Olympic Day Run” Greece, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου από το Ολυμπιακό Μουσείο, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το ΔΚΟ OLYMPiA.

Επίσης, η Ο.Ε. του ”Olympic Day Run” Greece προχώρησε σε μια κίνηση αλληλεγγύης για τα παιδιά, παροτρύνοντας τους δρομείς σε προαιρετική οικονομική στήριξη του έργου του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Την προκήρυξη και τα νέα του 4ου Olympic Day Run Greece, μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να τη βρει στο www.olympicdayrun.gr  .

ΝΕΟ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ΑΓΩΝΑ

Σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ (12/9) που αφορά στα έκτακτα μέτρα για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και σε συνέχεια της ενημέρωσης της Ο.Ε. του “Olympic Day Run” Greece δίνεται η δυνατότητα επέκτασης του δικαιώματος συμμετοχής σε δρομείς άνω των 12 ετών με την προσκόμιση ενός από τα κάτωθι:
Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του εξοπλισμού τους από το Κέντρο Εγγραφών  ή  Αρνητικό rapid test 48 ωρών ή αρνητικό PCR test 72 ωρών και για μη εμβολιασμένους ανήλικες άνω των 12 ετών Αρνητικό selftest 24 ωρών προ της διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Παράταση Εγγραφών μέχρι 22 Σεπτεμβρίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο