Στη διοργάνωση ειδικής προβολής παιδικής ταινίας στο πάρκο Πλαγιαρίου για τα παιδιά, με κοινωνικό σκοπό και χαρακτήρα προχωρά η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια βίου Μάθησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς και το Αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού με την πολύτιμη βοήθεια της ΔΕΠΠΑΘ.
Πρόκειται για την προβολή ταινίας – καρτούν (animation), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Πλαγιαρίου, σήμερα Πέμπτη  27 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:30 το βράδυ.


Το κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς απευθύνεται σε όλους τους συνδημότες μας που επιθυμούν να προσφέρουν από το περίσσευμά τους φάρμακα που δεν χρειάζονται, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες του Κοινωνικού μας Φαρμακείου.
Ο Δήμος Θέρμης, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια βίου Μάθησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς και το Αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού και η ΔΕΠΠΑΘ. καλούν όλους τους συνδημότες μας να φέρουν τα παιδιά τους και να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή ταινία, ενώ παράλληλα απευθύνουν έκκληση σε όσους επιθυμούν να γίνουν σύμμαχοι στην κοινωνική πρωτοβουλία ουσιαστικής προσφοράς και αλληλεγγύης, να στηρίξουν έμπρακτα την εκδήλωση και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας και προσφέροντας φάρμακα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο