Την Εθελοντική Ομάδα Περιστεράς βράβευσε χθες Κυριακή 2 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο του αγιασμού του «Πάρκου Εθελοντισμού Περιστεράς». Ο δήμαρχος εξήρε την προσφορά των εθελοντών τους οποίους συνεχάρη για την αστείρευτη αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά τους στον τόπο τους και τους διαβεβαίωσε ότι ο δήμος Θέρμης και οι υπηρεσίες του θα βρίσκονται πάντα δίπλα στους εθελοντές, αρωγοί σε κάθε τους νέα πρωτοβουλία. Παράλληλα ο κ. Παπαδόπουλος  παρέδωσε τιμητική πλακέτα καθώς και ειδικές εκδόσεις του δήμου στον  γηραιότερο των εθελοντών, Απόστολο Γουλιό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης, Βασίλης Μουστάκας και Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, η εντεταλμένη σύμβουλος σε κοινωνικά θέματα Φανή Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Περιστεράς Δημήτρης Ντισλής, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Νωρίτερα το πρωί ο δήμαρχος Θέρμης εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα,  ενώ συναντήθηκε και με πολίτες της περιοχής στη πλατεία του χωριού όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για ζητήματα που τους απασχολούν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο