ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λειβαδιωτών απέστειλε ο μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος με την οποία εκφράζει την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά του Συλλόγου προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως. Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους οι οποίοι δοκιμάζονται από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, ενίσχυσαν με χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως το οποίο εδρεύει στην Αρναία, στο ίδρυμα Αγάπης – Στέγη Γερόντων “Παναγία του Ακαθίστου” το οποίο στηρίζει μηνιαίως περί τις τριακόσιες οικογένειες.

Στην επιστολή του ο μητροπολίτης κ. Θεόκλητος εκφράζει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για την έμπρακτη στήριξη των μελών του Συλλόγου προς το κοινωνικό σύνολο.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συνεργάστηκε στενά με τον Πατέρα Σοφιανό για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως με παροχή χρηματικού ποσού για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε οικονομικά ευπαθείς οικογένειες.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο