Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και από τις 08.00 έως τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος  στη Δημοτική Ενότητα Θέρμης, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν, οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της Επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, από το ύψος του ζαχαροπλαστείου Τερκενλή έως και την έξοδο Νέας Ραιδεστού , συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών που βρίσκονται στη ΒΙ.ΠΕ Νέας Ραιδεστού, ολόκληρη η Κοινότητα Νέας Ραιδεστού καθώς και οι περιοχές PINEWOOD, EXPRESS SERVISE, κ.α.

Η συγκεκριμένη διακοπή σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Θέρμης ενδέχεται να επηρεάσει και την περιοχή των εγκαταστάσεων Βιολογικού Θέρμης και την περιοχή του αντλιοστασίου Θέρμης από τη Νέα Ραιδεστό προς Τριάδι και να προκαλέσει προβλήματα υδροδότησης. Παρακαλούνται οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών να φροντίσουν για την αποθήκευση νερού προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε περίπτωση διακοπής.

Τέλος στην ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές πως θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο