Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος – Πρασίνου και Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους συνδημότες μας πως κοινοποιήθηκε η αρ.πρωτ.: 26205/6-9-2019 απόφαση του Γ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΕφΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την οποία ορίζεται το δίμηνο απόσταξης στέμφυλων μικρών αποσταγματοποιών (διημέρων-έκταση αγροτεμαχίου προς απόσταξη έως 999 τ.μ.) για τις Κοινότητες του Δήμου Θέρμης, σύμφωνα με την οποία προβλέπονται τα εξής:

Δ/Τ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ                                                                                                                  ΔΙΜΗΝΟ
ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΑ-ΛΑΚΚΙΑ, ΣΟΥΡΩΤΗ, ΘΕΡΜΗ,
ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ, ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ, ΠΛΑΠΑΡΙ, ΤΡΙΛΟΦΟΣ, ΚΑΤΩ                               1/10/2019-30/11/2019
ΣΧΟΛΑΡ1,ΚΑΡΔΙΑ, Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΛΙΒΑΔΙ

Οι ενδιαφερόμενοι αποσταγματοποoί μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης(Δημαρχείο Βασιλικών γραφείο 3), και στο τηλ.:2396330032 από τις 8:30π.μ-2:30μ.μ. για την έκδοση βεβαίωσης απόσταξης στέμφυλων.

Τα απαραίτητα δίκαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν είναι : ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΦΜ, Δήλωση ΟΣΔΕ 2019 ή Ε9 ή ενοικιαστήριο(για μισθωμένα αγροτεμάχια) στα οποία θα αναφέρεται απαραίτητα το αμπέλι, ο αριθμός και η περιοχή(χωρίς τα ανωτέρω δίκαιολογητικά δεν θα δίνονται βεβαιώσεις).
Επίσης, ενημερώνονται οι αμβυκούχοι ότι η αποσφράγιση των αμβύκων θα γίνει στο χώρο του Τμήματος Δικαστικού, πριν την κεντρική πύλη των ΕΛ. Π Ε. (Ελληνικά Πετρέλαια) στην Ιωνία Θεσσαλονίκης. Οι άμβυκες είναι δυνατόν να αποσφραγίζονται ένα 12άωρο πριν την έναρξη της πρώτης άδειας απόσταξης, και θα δηλώνουν τα τυχόν αδιάθετα αποθέματα τους από τις προηγούμενες αποστακτικές περιόδους και κατά την αποσφράγιση, σε ειδικό έντυπο που θα τους χορηγηθεί και κατά την έκδοση της πρώτης άδειας απόσταξης των στέμφυλων τους στην αίτηση- δήλωση μικρού αποσταγματοποιού. Τέλος σε περίπτωση που στο Τελωνείο προσέρχεται αντιπρόσωποι,  είτε του αμβυκούχου, είτε του αμπελουργού απαιτείτε εξουσιοδότηση.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο