ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

kaph thalassa telos programmatos 1Με 150 επιπλέον συμμετοχές σε σχέση με τις περασμένες χρονιάς, ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία αύριο Παρασκευή 27 Ιουλίου τα μπάνια τους τα μέλη όλων των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης. Όπως είναι γνωστό στο φετινό πρόγραμμα “Θάλασσα 2018” οι συμμετοχές μελών των ΚΑΠΗ ξεπέρασαν τις εξακόσιες πενήντα από 500 συμμετοχές που είχαν καταγραφεί τα προηγούμενα έτη. Η κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος των μελών των ΚΑΠΗ για συμμετοχή στις φετινές θαλάσσιες εξορμήσεις, οδήγησε μάλιστα τη Δημοτική Αρχή Θέρμης σε συνεργασία με τη Διοίκηση των ΚΑΠΗ να προχωρήσει σε αντίστοιχη αύξηση των λεωφορείων και από δέκα (10) τα προηγούμενα χρόνια, φέτος μισθώθηκαν 13 συνολικά.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 και για το φετινό καλοκαίρι ήταν διάρκειας 16 ημερών και συγκεκριμένα από 09/7/2018 έως τις 14/7/2018, από τις 16 έως τις 20 Ιουλίου και από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου 2018. Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 192 δρομολόγια από τα 13 ειδικά μισθωμένα για το σκοπό αυτό λεωφορεία σε κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής.

kaph thalassa telos 2Επιπλέον τα 600 μέλη των ΚΑΠΗ  του Δήμου μας, με κόστος μόλις ένα ευρώ την ημέρα, απόλαυσαν το φετινό καλοκαίρι τα μπάνια τους με δωρεάν γλέντι που πραγματοποιείται αύριο τελευταία ημέρα. Να σημειωθεί ότι το ΚΑΠΗ Θέρμης θα  βάλει και για 4η εβδομάδα πούλμαν και συγκεκριμένα από τις 20 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ ανά εβδομάδα, με τη διαφορά ωστόσο που προκύπτει να καλύπτεται από το ταμείο του ΚΑΠΗ  Θέρμης. Οι αναχωρήσεις των πούλμαν γινότανε καθημερινά το πρωί στις 08.45 από την Κεντρική Πλατεία Θέρμης και την Πλατεία ΧΑΝΙ  και οι επιστροφές το μεσημέρι και ώρα 12.15 το μεσημέρι από την παραλία Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Αύριο τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας θα παρατείνουν την παραμονή τους στις παραλίες της Χαλκιδικής και με τη διοργάνωση αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης, θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο