ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η συμπληρωματική διανομή μασκών σε όλα τα δημόσια σχολεία του δήμου Θέρμης, ενώ θα μοιραστούν και παγουρίνια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων. Σήμερα, νωρίς το πρωί, ο δήμος θέρμης ολοκλήρωσε και τη διανομή των περίπου 4.100 μασκών σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των τεσσάρων ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων τα οποία λειτουργούν στα διοικητικά του όρια. Η διανομή είχε ξεκινήσει την περασμένη εβδομάδα, μόλις ο δήμος παρέλαβε τις πρώτες ποσότητες από τις μάσκες τις οποίες είχε αποστείλει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Χθες, εστάλησαν και οι υπόλοιπες ποσότητες κι έτσι σήμερα ολοκληρώθηκε η διανομή τους στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.


Υπενθυμίζεται ότι σε όλα τα δημόσια σχολεία, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, ήδη από την περασμένη εβδομάδα και πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμος Θέρμης έχει μοιράσει περί τις 30.000 υφασμάτινες μάσκες για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, τις οποίες προμηθεύτηκε εξ ιδίων πόρων. Με τη συμπληρωματική διάθεση των περίπου 8.500 μασκών τις οποίες απέστειλε η ΚΕΔΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της Πολιτείας να χορηγηθούν δωρεάν μάσκες σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, καλύφθηκαν οι ανάγκες και στα Ιδιωτικά σχολεία, ενώ προγραμματίστηκε και νέα συμπληρωματική διανομή, αύριο σε δημόσια σχολεία του δήμου, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη επάρκεια σε μάσκες για τους μαθητές. Παράλληλα αύριο Τετάρτη οι υπηρεσίες του δήμου θα μοιράσουν παγουρίνια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημόσιων δημοτικών σχολείων του δήμου.


Έτσι, μέχρι στιγμής κάθε εκπαιδευτικός, μαθήτρια και μαθητής στα δημόσια σχολεία του δήμου Θέρμης έχει στη διάθεσή του από τρεις μάσκες και από δύο οι μαθητές και εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων. Παράλληλα, ο δήμος Θέρμης θα παρακολουθεί στενά τη λειτουργία του κάθε σχολείου, θα είναι δίπλα στα παιδιά και στους συλλόγους εκπαιδευτικών και γονέων, θα συνεργάζεται μαζί τους, ώστε να καλύπτει κάθε νέα ανάγκη η οποία θα δημιουργείται στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο