ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

mpasketa 2Ολοκληρώνεται η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών κλειστών γυμναστηρίων με σειρά βελτιωτικών εργασιών που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Θέρμης από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα εκτεταμένες εργασίες συντήρησης ολοκληρώθηκαν στο ΔΑΚ Θέρμης, ενώ την εβδομάδα που διανύουμε τα συνεργεία ολοκληρώνουν τις παρεμβάσεις στο ΔΑΚ Βασιλικών.

VASILIKA POLY KALHΉδη στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο των Βασιλικών, έχουν γίνει βελτιωτικές οικοδομικές εργασίες, καθώς  και εργασίες ελαιοχρωματισμού του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά. Μάλιστα στο εσωτερικό του γηπέδου ολοκληρώθηκε η επιδιόρθωση εξ ολοκλήρου των προστατευτικών καλυμμάτων των δύο μπασκετών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και εργασίες μόνωσης της ταράτσας του γηπέδου.

mpasketa 1Το συγκεκριμένο Γυμναστήριο όπως είναι γνωστό διαθέτει αθλητικούς χώρους  και εγκαταστάσεις, στους οποίους φιλοξενούνται αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας που δραστηριοποιούνται στα αθλήματα του χάντμπολ,  του βόλεϊ και του μπάσκετ. Μάλιστα στο κλειστό γυμναστήριο των Βασιλικών διεξάγονται αγώνες πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ και της ΕΠΕΣΘ. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαο Λαγό, οι εργασίες συντήρησης το επόμενο διάστημα, θα συνεχιστούν στα Κέντρα Πολιτισμού,  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Θέρμης, καθώς σταθερή προτεραιότητα της δημοτικής αρχής αποτελεί η  διάδοση και η προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού, σε όσο το δυνατόν καλύτερες και αναβαθμισμένες κτιριακές υποδομές.

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο