ergo therinoy kaloΣε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας, το Γαλλικό Ινστιτούτο (IFG) και την πρεσβεία της Γαλλίας, το Goethe-Institut, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, την Πρεσβεία της Ισπανίας, το Ινστιτούτο Θερβάντες και την Πρεσβείας της Κολομβίας στην Αθήνα, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης (ΔΕΠΠΑΘ) ξεκίνησε εδώ και δύο εβδομάδες το Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινέ Θερμαίς» με βραδιές κάτω από τ’ αστέρια του ουρανού με διαλεγμένες ταινίες από το Γερμανικό και Γαλλικό κινηματογράφο, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα από σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 11 Ιουλίου περιλαμβάνει τις ταινίες:

Πρόγραμμα προβολών από Δευτέρα έως Τετάρτη, 9, 10 και 11 Ιουλίου 2018:

9 Ιουλίου 2018 – Είναι όλοι τους νεκροί / Todos están muertos
(Ισπανία, Μεξικό, Γερμανία, 2014, Δραματική κωμεντί, 88‘)
Σκην.: Beatriz Sanchís
Η Λούπε ζει κλεισμένη στο σπίτι της επειδή πάσχει από σοβαρή αγοραφοβία. Όταν τη βλέπει κανείς με ρόμπα και παντόφλες, εξαρτημένη για τα πάντα απ’ τη μάνα της και μ’ έναν έφηβο γιο που τη σιχαίνεται, κανείς δεν φαντάζεται ότι στη δεκαετία  του 80 υπήρξε αστέρι της ροκ. Η μάνα της, που δεν αντέχει να η βλέπει έτσι όπως έχει καταντήσει, εγωίστρια και εριστική, τη Νύχτα των Νεκρών αποφασίζει να μιλήσει με τον γιό της τον Ντιέγο, ο οποίος επιστρέφει στο οικογενειακό σπίτι με το ίδιο πάντα παρουσιαστικό του εικοσάρη με το απλανές βλέμμα. Αλλά αυτό που κάνει την κατάσταση πολύ ιδιαίτερη είναι το γεγονός ότι ο Ντιέγο είναι νεκρός.

gorilompelades

10 & 11 Ιουλίου 2018 -Γοριλομπελάδες
(Ισπανία, 2011, κινούμενα σχέδια, 86′ ) Σκην.: Andrés G. Schaer
Ο Νιφάδας, ο μοναδικός λευκός γορίλας του κόσμου, δραπετεύει από το ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης και μαζί με τον Ελούρ, ένα… ζεν κόκκινο πάντα, αναζητούν τη μάγισσα ενός τσίρκου, η οποία μπορεί να κάνει το τρίχωμά του μαύρο και τον ίδιο «κανονικό».

Ώρα έναρξης προβολών 21.15μμ . Είσοδος Ελεύθερη.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο