Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) τα οριστικά αποτελέσματα για τις θέσεις στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ μέσω της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, 2020-2021» (ΕΣΠΑ) 2020. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το σύνολο των θέσεων σε όλες τις δομές (δημοτικές και ιδιωτικές) στο δήμο Θέρμης ανέρχονται σε 1.146, έναντι 1.440 που ήταν κατά την προηγούμενη περίοδο 2019-2020. Είναι δηλαδή μειωμένες κατά περίπου 300 θέσεις.
Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής των παιδιών στις δομές του δήμου Θέρμης, οι μητέρες θα πρέπει από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 οπότε και θα είναι σε λειτουργία η εφαρμογή της Ε.Ε.Τ.Α.Α. έως τις 2 Σεπτεμβρίου, να απευθυνθούν στα “Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής”, στο δημοτικό κατάστημα του Τριλόφου.
Για την αποφυγή συγχρωτισμού και αναμονής είναι απαραίτητο να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 2392330224, 2392330214 και 2392330219, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση της μάσκας κατά την παραμονή στο κτίριο.

Υποχρέωση, επίσης, των ωφελούμενων μητέρων κατά την προσέλευση, είναι να έχουν την ταυτότητά τους, να έχουν εκτυπωμένη την «αξία τοποθέτηση», δηλαδή το voucher για κάθε παιδί, την οποία μπορούν να εκτυπώσουν από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (χρησιμοποιώντας τους κωδικούς ΤAXISNET). Εκεί θα συνάψουν/υπογράψουν τυποποιημένη σύμβαση για τη δομή για την οποία ενδιαφέρονται.

Θα υπογράψουν την εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και θα την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην εφαρμογή, προκειμένου αυτό να διενεργεί τις πληρωμές προς το Φορέα/Δομή για λογαριασμό της/του ωφελούμενη/ου.

Επισημαίνεται ότι:

α) Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής θα πρέπει την πρώτη μέρα παροχής των υπηρεσιών, δηλαδή την πρώτη μέρα που θα πάνε τα παιδιά στη δομή, οι μητέρες να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το Ερωτηματολόγιο Εισόδου, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της Ε.Ε.Τ.Α.Α. («Ειδικό εφαρμογή για τα απογραφικά δελτία Εισόδου-Εξόδου»), με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων TAXISNET.

β) Η «αξία τοποθέτησης» (voucher) διατηρείται σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

γ) Δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν vouchers ή να γίνει οποιαδήποτε μεταβολή για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο του 2021.

Σε περίπτωση επιθυμίας για ενεργοποίηση της «αξίας τοποθέτησης» μετά τις 2.9.2020, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα, εκτός των μηνών Ιουνίου & Ιουλίου 2021.

Στις δομές φιλοξενούνται βρέφη ηλικίας από 8 μηνών έως 2,5 ετών και νήπια ηλικίας από 2,5 έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Οι δομές που ΝΠΔΔ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του δήμου ΘΕΡΜΗΣ είναι οι εξής:

1

ΒΝ.Σ.ΘΕΡΜΗΣ «ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΑ»

14Χιλ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΠΕΡΑΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΘΕΡΜΗΣ

2

ΒΝ.Σ. Ν.ΡΥΣΙΟΥ «ΕΛΑΦΑΚΙΑ»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1

Αγροτεμάχιο 406Α

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Ν. ΡΥΣΙΟΥ

3

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΝ.Σ. ΘΕΡΜΗΣ

ΚΕΣΙΔΗ &

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΘΕΡΜΗΣ

4

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΝ.Σ.ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

5

ΒΝ.Σ. ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

«ΝΟΤΕΣ ΣΤΟΡΓΗΣ»

ΚΥΠΡΟΥ & ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

6

Π.Σ.ΚΑΡΔΙΑΣ

«ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ»

ΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΚΑΡΔΙΑΣ

7

. ΚΔΑΠ μεΑ “Αγκαλιά-ζω”,

Ταβάκη 28 Θέρμη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ

8

Κδαπ Θέρμης

Μανδριτσα 2 Θέρμη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ

9

Κδαπ Τριλόφου

2ο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ

10

Κδαπ Βασιλικών

Δημοτικό Σχολείο Βασιλικών

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο