Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Υγειονομικές Μονάδες της 350 ΠΚΒ Αεροπορικής Βάσης στο ΣΕΔΕΣ και της 113 ΠΜ Αεροπορικής Βάσης ΜΙΚΡΑΣ, από σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 συνεχίζεται η λειτουργία των δύο αυτών σημείων στο δήμο Θέρμης, όπου πραγματοποιούνταν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19, με τη συμβολή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στα δύο αυτά σημεία οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά καθώς και τις Κυριακές, από 9:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2310 405398.
Παράλληλα συνεχίζονται και την εβδομάδα που διανύουμε οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου.

Συγκεκριμένα, rapid test θα γίνουν σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι΄την Τετάρτη 6 Απριλίου από τις 13.00 το μεσημέρι έως τις 19.00 το βράδυ και την Παρασκευή 8 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ Θέρμης.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Διευκρινίζεται ότι επίσημο πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, χορηγείται μόνον σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης έως και έξι μήνες πριν. Σε περίπτωση που το δείγμα είναι θετικό ο ΕΟΔΥ επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πολίτη για επανέλεγχο εντός της ημέρας.
Σε rapid test μπορούν να υποβάλλονται γονείς και μαθητές, σε περίπτωση που έχουν ενημερωθεί για κάποιο κρούσμα στο σχολείο. Οι μαθητές συνοδεύονται πάντοτε από τον κηδεμόνα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο