neos top symvoylos vasilikwn prwthΟρκίστηκε σήμερα, από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο νέος  Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών, του Δήμου Θέρμης, του συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”,                 κ. Γιώργος Σμυρναίος. Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του τοπικού συμβουλίου Βασιλικών προέκυψε μετά την αποδοχή της παραίτησης του κ. Χρήστου Βέργου από το αξίωμα του Τοπικού συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών.
Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, στο Γραφείο του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος της ορκωμοσίας ο Δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο νέο τοπικό σύμβουλο εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το καλό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει στη δημοτική κοινότητα θα συνεχιστεί για το καλό και την προκοπή των κατοίκων των Βασιλικών αλλά και όλου του Δήμου Θέρμης.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

 

orkomwsia 2Ορκίστηκε σήμερα, από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο νέος  β΄ αναπληρωματικός Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίας, του Δήμου Θέρμης, του συνδυασμού “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΡΜΗΣ”, κ. Νικόλαος Καραβανάς . Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του τοπικού συμβουλίου Καρδίας προέκυψε μετά την αποδοχή της παραίτησης του κ. Αστέριου Πατσάλα από το αξίωμα του συμβούλου του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίας, επίσης του συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΡΜΗΣ».

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο