ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

xristoygennitikos paixnidokosmos Agios AntwniosΜπορεί το άνοιγμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων να γίνεται με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία του Αγίου Αντωνίου το Σάββατο στις 1 Δεκεμβρίου , ωστόσο η Τοπική Κοινότητα, η Νεολαία της και η ΔΕΠΠΑΘ, προετοιμάζουν όλους τους μικρούς μας φίλους, με το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι των Ευχών αύριο Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Αντωνίου. Στο Εργαστήρι τα παιδιά της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Αντωνίου θα κληθούν να δημιουργήσουν την ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη Κάρτα με την πιο ξεχωριστή και πρωτότυπη ευχή. Οι καρτούλες των Ευχών θα κρεμαστούν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Πλατείας από τα ίδια παιδιά.

Για μία ακόμη χρονιά φέτος στον Άγιο Αντώνιο του Δήμου Θέρμης, ο Χριστουγεννιάτικος Παιχνιδόκοσμος έρχεται να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Με αγάπη προς κάθε παιδική ψυχή προετοιμάστηκε σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων οι οποίες περιλαμβάνουν δημιουργικά εργαστήρια, άφθονο τραγούδι αλλά και παιχνίδι, μέσα στο Χαρμόσυνο Κλίμα των γιορτών. Αναλυτικά οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν:
To Πρώτο Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι: Το Εργαστήρι Των Ευχών το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 το απόγευμα. στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Αντωνίου. .
*Ο Χριστουγεννιάτικος Παιχνιδόκοσμος “, θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Αντωνίου σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες κατά τη διάρκεια των γιορτών, το αναλυτικό πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινώσει σύντομα η Τοπική Κοινότητα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο