Στην 4η ανάβαση Λειβαδίου που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 4-5 Μαΐου συμμετείχαν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες και συμβάλλοντας στην ασφαλή διεξαγωγή του, οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης.

Στη φετινή διοργάνωση η διαδρομή περιελάμβανε 4.700 μέτρα ,με την Αφετηρία στο ίδιο σημείο, αλλά μακρύτερα τη θέση τερματισμού,  με στόχο την καλύτερη διαμόρφωση service park και την εξασφάλιση μεγαλύτερου χρόνου προθέρμανσης, κάτι που πρόσφερε μεγαλύτερη απόλαυση για τους οδηγούς, ευκολότερη πρόσβαση για τους θεατές , καλύτερη προβολή των χορηγών. Και στη φετινή χρονιά αρωγός και υποστηρικτής ήταν ο Δήμος Θέρμης, και η τοπική κοινότητα Λιβαδίου.


Παράλληλα στο 3ο του Τουρνουά STREET VOLLEY που διοργάνωσε  στον πεζόδρομο  της Θέρμης το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 4 Ιουνίου, ο Ατρόμητος Τριαδίου, συμμετείχαν επίσης οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, παρέχοντας βοήθεια σε αθλητές και συλλόγους που πήραν μέρος σε αυτό οι οποίοι ήταν:  ο ΓΑΣ Βασιλικών, ο Προμηθέας Πυλαίας, ο Ατρόμητος Τριαδίου και ο Ναύαρχος Βότσης.
Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, συνεχίζουν με πλούσια δράση να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας και να διαθέτουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό μας σύνολο. Στις συγκεκριμένες διοργανώσεις συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, καθώς και όλα τα μέλη της Ομάδας με ενεργό συμπαράσταση όπως πάντα, στην κοινωνία και τους συνδημότες και τα παιδιά μας.


Αξίζει να σημειωθεί πως το σημαντικό παράδειγμα όλων των Εθελοντικών Ομάδων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο Θέρμης αλλά και ευρύτερα, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή, ολοένα και περισσότερων δημοτών μας στην εθελοντική δράση και προσφορά. Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, έχουν αποδείξει πολλές φορές τη σημαντική συμβολή τους στην τοπική κοινωνία, αποτελώντας ταυτόχρονα πολύτιμους συνεργάτες του Δήμου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο