ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, επισκέφτηκε τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης με άφθονες ευχές για καλή και δημιουργική νέα χρονιά. Οι επισκέψεις ξεκίνησαν την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 με διαδοχικές επισκέψεις στα ΚΑΠΗ Βασιλικών, Σουρωτής, Αγίου Αντωνίου και Αγίας Παρασκευής, όπου ο Δήμαρχος Θέρμης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Αργύρη Μωραϊτη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Αγγέλου, αλλά και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέα Βιολιτζή, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα,  είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους ανθρώπους της Γ΄ ηλικίας για ένα δημιουργικό 2020, γεμάτο υγεία, αγάπη, δύναμη και επίτευξη στόχων.

Ο Δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε επίσης στους ηλικιωμένους συνδημότες μας να έχουν καλή υγεία, μακροημέρευση και να συνεχίσουν να είναι δραστήριοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα στην νέα γενιά να καταρρίψει τον μύθο για τον φόβο των γηρατειών και ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που σήμερα βιώνουμε .

Όλοι μας οφείλουμε σεβασμό και τιμή στους ανθρώπους που μεγάλωσαν τις νέες γενιές, που έδωσαν με γενναιότητα μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, το δικό τους αγώνα για τη ζωή και την πρόοδο και τον κέρδισαν. Στόχος της Δημοτικής Αρχής και το 2020 να διασφαλίσει, ως ένα έμπρακτο μεγάλο ευχαριστώ, ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας ζωής, γιατί κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι, ο σεβασμός και η φροντίδα που προσφέρει μία κοινωνία σε όλους εσάς, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αποτελούν πραγματικό δείγμα του πολιτισμού της”.

Παράλληλα ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις συνεχείς και ουσιαστικές προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή προκειμένου να αντιμετωπίσει και να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες  σε όλες τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας.
Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 στα ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης και συγκεκριμένα στο ΚΑΠΗ Θέρμης, Τριαδίου, Ταγαράδων και Νέου Ρυσίου, όπου παραβρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Γκιζάρης, η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνά Παπαδάκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Κουγιουμτζίδης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Θέρμης κ. Νικόλαος Καρκατζίνος.
Η περιοδεία του Δημάρχου Θέρμης στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, παραμονή των Θεοφανείων, στα Κέντρα Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων της Δημοτικής Ενότητας Μίκρας και συγκεκριμένα στα ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου, Τριλόφου, Καρδίας και Κάτω Σχολαρίου, όπου παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης – Πολιτισμού και Νέας Γενιάς κ. Στυλιανός Αποστόλου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

IMG_20180102_101106Με διήμερη περιοδεία στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης και ευχές για καλή και δημιουργική νέα χρονιά ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα του Νέου Έτους για το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο τον οποίο συνοδεύει ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Πασχάλης Αναγνώστου. Τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης, παρουσία του Προέδρου κ. Ανδρέα Βιολιτζή, υποδέχτηκαν το Δήμαρχο σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και αντάλλαξαν μαζί του ευχές για ένα δημιουργικό 2018, γεμάτο υγεία, αγάπη, δύναμη και επίτευξη στόχων. Ο Δήμαρχος Θέρμης από την πλευρά του, ευχήθηκε στους ηλικιωμένους συνδημότες μας να έχουν καλή υγεία, μακροημέρευση και να συνεχίσουν να είναι δραστήριοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και δημιουργικότητα δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα στην νέα γενιά να καταρρίψει τον μύθο για τον φόβο των γηρατειών και ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που σήμερα βιώνουμε .

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο