APOKATASTASH DROMOYΜε εργασίες συντήρησης σε επαρχιακούς και αγροτικούς δρόμους συνεχίστηκε  ο προγραμματισμός  παρεμβάσεων της Αντιδημαρχίας Συντήρησης Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης κατά το δίμηνο Μαΐου –  Ιουνίου 2017. Συγκεκριμένα, έργα συντήρησης επαρχιακών οδών και  αγροτικών δρόμων, καθαρισμούς ρεμάτων, μεγάλη παρέμβαση συντήρησης στην ασφαλτοστρωμένη 8η οδό που οδηγεί από Θέρμη προς Ταγαράδες και Βιολογικό Καθαρισμό, καθώς και κατασκευή ειδικής βάσης για παροχή ρεύματος στο Εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων οι παρεμβάσεις που έγιναν στις δημοτικές ενότητες Βασιλικών, Τριλόφου, Σχολαρίου, Τριαδίου, Πλαγιαρίου, Καρδίας, Ταγαράδων, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Αντωνίου και Λακκιάς του Δήμου Θέρμης.

LAKOYVES EPIKALYPSHLAKOYVES PROS TAGARADES 2LAKOYVES PROS TAGARADES 3Οι εργασίες στην αγροτική οδοποιία, περιελάμβαναν χαλικοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις καθώς και κάλυψη λακκουβών με ψυχρή και θερμή άσφαλτο. Στόχος των εργασιών  στους συγκεκριμένους επαρχιακούς και αγροτικούς δρόμους του δήμου, ήταν η διέλευση των οχημάτων με ασφάλεια, καθώς και η εύκολη πρόσβαση του αγροτικού πληθυσμού του Δήμου στις καλλιέργειές τους. Παράλληλα, μεγάλη ήταν η παρέμβαση και σε σχολικές μονάδες του Δήμου, όπως στο ΕΠΑΛ Βασιλικών και τον παιδικό σταθμό Βασιλικών, όπου τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Συντήρησης και Αυτεπιστασίας προχώρησαν σε βαφή των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων καθώς και σε διαμόρφωση του χώρου πάρκινγκ  έξω από το ΕΠΑΛ.

20170428_083240episkeves se sxoleiaerasies se parkingΕιδικότερα κατά το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου έγιναν ακόμη πολλαπλές βελτιωτικές παρεμβάσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο που καταλήγει στα εξωκκλήσια Περιστεράς, Λιβαδίου, Αγίου Αντωνίου και Λακκιάς. Συντήρηση οδικού δικτύου και κάλυψη λακκουβών έγινε και εντός της Θέρμης και συγκεκριμένα στην παράπλευρη οδό της Μουδανίων, που οδηγεί στο 3ο Γυμνάσιο Θέρμης και σε άλλα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια.

20170720_20422820170519_095705EKKLHSAKI AGIAS KYRIAKHS LIVADIΟι εργασίες ολοκληρώθηκαν με καθαρισμό στο ρέμα της Αγίας Παρασκευής που κατεβαίνει από τη χωματερή και συντήρηση του αγροτικού δρόμου από Ταγαράδες προς Polis και μέχρι τα όρια Σχολαρίου,με απαραίτητες εργασίες στα Νεκροταφεία Βασιλικών και Αγίου Αντωνίου με τη δημιουργία ειδικών διαδρόμων και νέων βρυσών αντίστοιχα, καθώς και παρεμβάσεις στο κτίριο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης, προκειμένου να δημιουργούν επιπλέον γραφεία.

oikonomikh grafeianea vrysh nekrotafeio agioy antwnioynekrotafeio vasilikwn 2

nhpiagwgeioXALIKOSTRWSH DROMOYVAPSIMO SYNTHRHSH PAIDIKOY STATMOY VASILIKWN

20170519_09575720170606_15500220170607_121742

 

 

 

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο