thermis dak 3Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Θέρμης. Συνεργεία του Δήμου πραγματοποιούν τις τελευταίες εργασίες αλλά και ελέγχους των ηλεκτρολογικών των γηπέδων ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της νέας Αθλητικής περιόδου να υποδεχτούν τους αθλητές και τις αθλήτριες του Δήμου μας. Από τις αρχές του καλοκαιριού, όπως είναι γνωστό, συνεργεία του Δήμου μας, αποτελούμενα κυρίως από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και ελαιοχρωματιστές προχώρησαν με γοργούς ρυθμούς σε πολλαπλές παρεμβάσεις συντήρησης των εγκαταστάσεων των γηπέδων ποδοσφαίρου και Μπάσκετ σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης.

Αναλυτικά πραγματοποιήθηκαν βελτιωτικές εργασίες σε όλους τους Αθλητικούς χώρους του Δήμου Θέρμης, οι οποίες περιελάμβαναν κυρίως επανασπορά  χλοοτάπητα και καθαρισμούς  βοηθητικών χώρων των γηπέδων, περιφράξεις,  εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, επιστρώσεις, μονώσεις, συντηρήσεις-βελτιώσεις  αποδυτηρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες – φωτισμούς, τοποθέτησης μπασκετών καλαθοσφαίρισης , συντήρηση εστιών ποδοσφαίρου, ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οικοδομικές εργασίες μικρής κλίμακας, καθώς και παρεμβάσεις από σιδερά του Δήμου, όπου ήταν απαραίτητο.

ghpedo plagiarioy 6ghpedo plagiarioy 3ghpedo veteranwn 2Οι εργασίες ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο τελικός ηλεκτρολογικός έλεγχος όλων των προβολέων των Αθλητικών υποδομών του Δήμου Θέρμης. Με τις συγκεκριμένες εργασίες επιδιώκεται η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των Αθλητικών χώρων του Δήμου ώστε να είναι πανέτοιμες να υποδεχτούν τους Αθλητές μας την νέα περίοδο. «Ο Δήμος Θέρμης εντατικοποίησε τις προσπάθειές του ώστε να βελτιώσει τις αθλητικές του  υποδομές και με προγραμματισμό σειράς έργων και παρεμβάσεων αποκατάστασης και αναβάθμισής τους, επιδιώκει  την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των αθλητικών χώρων προς όφελος όλων των δημοτών», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο