iamatik;a loytr;a prwth

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα “Ιαματικά λουτρά” που  διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης στο πλαίσιο των παροχών και του προγραμματισμού για τη θερινή περίοδο για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ. Ειδικότερα, όπως είναι γνωστό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ιαματικών Λουτρών στην Αιδηψό ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 15 Οκτωβρίου, το οποίο και πραγματοποιείται σε τέσσερα (4) γκρούπ. Το πρώτο και το δεύτερο γκρουπ ολοκληρώνουν σήμερα με επιτυχία το πρόγραμμά τους, ενώ σε αυτό συμμετείχαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Πλαγιαρίου, του Τριλόφου, Νέου Ρυσίου, των Ταγαράδων, του Σχολαρίου και της Νέας Ραιδεστού .

Αναλυτικά το πρόγραμμα που θα υλοποιείται  έχει ως εξής:

1ο Γκρουπ : Από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου με τη Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Πλαγιαρίου, του Τριλόφου, Νέου Ρυσίου και των Ταγαράδων.
2ο γκρουπ : Από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ Σχολαρίου, και Νέας Ραιδεστού.
3ο γκρουπ : Από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου για όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης.
4ο γκρουπ : Από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 7 Οκτωβρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ Βασιλικών, Αγίας Παρασκευής, Καρδίας και Τριαδίου.
Το κόστος συμμετοχής παραμένει το ίδιο με αυτό της περσινής χρονιάς αφού θα ισχύουν οι παλαιότερες χρεώσεις δηλαδή για εννέα ημέρες και 8 διανυκτερεύσεις κόστος 200 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) , ποσό το οποίο περιλαμβάνει τις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, 8 πρωινά και 8 γεύματα με πρώτο και δεύτερο πιάτο, σαλάτα, φρούτο ή γλυκό.
Τα ιαματικά λουτρά στην πισίνα του ξενοδοχείου που θα διαθέτει και όλα τα απαραίτητα μηχανήματα spa με μικρή χρέωση ύψους 5 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη μετάβαση και την επιστροφή στην Αιδηψό το ΝΠΔΔ του Δήμου Θέρμης θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ.
Όσοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν διάφορες εκδρομές με φέρυ – μποτ τα έξοδα βαρύνουν τους ίδιους .
Απαραίτητο είναι οι συμμετέχοντες στα ιαματικά λουτρά να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, το βιβλιάριο υγείας τους και τα φάρμακά τους.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο