Δεκατρείς σχολικές μονάδες του Δήμου μας, άρχισαν να παραλαμβάνουν από νωρίς σήμερα το πρωί, τους διακόσιους είκοσι πέντε (225) στο σύνολό τους, νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εξασφάλισε η δημοτική αρχή Θέρμης και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων και της μαθητικής κοινότητας.
Αναλυτικά η παράδοση ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε αρχικά στο 2ο ΓΕΛ Μίκρας και ακολουθούν τα σχολεία: 1ο, 2ο και 3ο Γυμνάσια Θέρμης, 1ο Γενικό Λύκειο Θέρμης και 2ο Λύκειο Θέρμης, 1ο, 20, και 3ο Γυμνάσια Μίκρας, ΓΕΛ Μίκρας, 1ο Γυμνάσιο Βασιλικών, 1ο ΓΕΛ Βασιλικών και στο ΕΠΑΛ Βασιλικών.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, χάρη στη χρηστή οικονομική διαχείριση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την υποστήριξη της νεολαίας μας και της μαθητικής κοινότητας, η δημοτική αρχή προχώρησε στη σημαντική αυτή προμήθεια, καθώς αναμφισβήτητα η εκπαίδευση και η παιδεία είναι η μεγαλύτερη επένδυση για τα παιδιά μας και τον τόπο μας.

Η διαδικασία παράδοσης στις 13 σχολικές μονάδες του Δήμου μας, ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και εντός της εβδομάδας που διανύουμε, οι 225 ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα έχουν διανεμηθεί από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σταύρο Κουγιουμτζίδη σε όλα τα σχολεία που προαναφέρθηκαν. Η προμήθεια έγινε σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες της σχολικής κοινότητας και ο συνολικός προϋπολογισμός των 225 ηλεκτρονικών υπολογιστών ανέρχεται στο ποσό εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000).


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο