ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

agios gewrgios triadioy prosklhshΟ Σύλλογος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Τριαδίου o “Άγιος Γεώργιος” στο πλαίσιο του καθιερωμένου ετήσιου εορτασμού του Αγίου Παντελεήμονος διοργανώνει θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τριαδίου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά στις 19.30 με Εσπερινό και αρτοκλασία . Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής και ώρα 21.00μμ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

neo rysio ieros naosΟ Λαογραφικός Σύλλογος Νέου Ρυσίου “Η Αρετσού” προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων για μία ακόμη χρονιά , τιμώντας την γιορτή του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη συνδρομή και τη στήριξη του Δήμου Θέρμης, της ΔΕΠΠΑΘ και τις Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ρυσίου.Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Νέου Ρυσίου και σε αυτές θα συμμετέχουν τα παιδικά και νεανικά τμήματα παραδοσιακών χορών της Χορευτικής Ακαδημίας Πεύκων, του Χορευτικού Ομίλου Θέρμης και του Λαογραφικού Συλλόγου Νέου Ρυσίου “Η Αρετσού”.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 19.30 το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαϊου 2018 και θα ολοκληρωθούν με παραδοσιακό γλέντι για όλους.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο