Από την 1η Ιουνίου τα ταμεία του δήμου Θέρμης τα οποία στεγάζονταν στο κτίριο του δημαρχείου, μεταφέρθηκαν στο κτίριο της Οικονομικής, το οποίο βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Θέρμης – Τριαδίου. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε η μεταφορά του συνόλου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου στο φυσικό της χώρο, που είναι το κτίριο της Οικονομικής. Εκεί βρίσκονταν ήδη και τα υπόλοιπα δύο τμήματα, το τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου, Αποθηκών και το τμήμα Εσόδων.

Στο κτίριο έχουν γίνει ορισμένες διαμορφώσεις, εσωτερικές αλλά και εξωτερικές, προκειμένου να είναι περισσότερο λειτουργικό για τους υπαλλήλους, αλλά και για το κοινό. Πλέον οι δημότες θα μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν μεταξύ δημαρχείου και Οικονομικής αφού όλες οι υπηρεσίες σχετικά με τις πληρωμές συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Τα ταμεία είναι στο ισόγειο, ενώ στον αύλειο χώρο υπάρχει διαθέσιμος χώρος για στάθμευση. Επίσης πολύ κοντά υπάρχει και στάση αστικής συγκοινωνίας, της γραμμής Νο 67 Τριάδι – Α.Σ.ΙΚΕΑ. Προς το παρόν και για λίγο χρονικό διάστημα, ταμείο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη και στο δημαρχείο.
“Στόχος της διοίκησης του δήμου ήταν η κοινή στέγαση όλων των ομοειδών υπηρεσιών και τμημάτων ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός, εξοικονόμηση χρόνου για τους υπαλλήλους που πολλές φορές χρειαζόταν να μετακινούνται μεταξύ Οικονομικής και δημαρχείου και βεβαίως, μέσα από αυτή την αλλαγή, εξυπηρετείται καλύτερα και ο δημότης ο οποίος δεν θα χρειάζεται να τρέχει δεξιά και αριστερά, αλλού να κόβει τα παράβολα και αλλού να πληρώνει”, δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Απόστολος Τσολάκης.
Υπενθυμίζεται ότι το ταμείο του δήμου λειτουργεί από Δευτέρα έως Πέμπτη, από 8 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι και παραμένει κλειστό τις Παρασκευές, εκτός εάν κάποια Παρασκευή συμπίπτει με την τελευταία εργάσιμη του μήνα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο