ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Αγαπητοί μας μαθητές,

εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες σας, από καρδιάς, κάθε επιτυχία! Με ηρεμία στην ψυχή, αυτοκυριαρχία, ελπίδα και πνευματική συγκέντρωση να προσέλθετε στα εξεταστικά σας κέντρα με τη σκέψη ότι σας συνοδεύουν οι ευχές όλων μας.

Τη χρονιά που πέρασε ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που μας ανάγκασαν όλους να δούμε αλλιώς τα πράγματα, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και να αντιληφθούμε ότι στη ζωή τίποτε δεν είναι δεδομένο.

Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, αναγκαστήκατε να κάνετε πολλές θυσίες.

Μείνατε μακριά από το σχολικό περιβάλλον, τους συμμαθητές σας, τους καθηγητές σας και τους φίλους σας. Στερηθήκατε πράγματα που σας ευχαριστούσαν όπως μια βόλτα, μια συνάντηση με τις παρέες σας και αναγκαστήκατε να προσαρμοστείτε στα δεδομένα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με ψυχραιμία και υπομονή.

Ο Δήμος μας προέβη σε όλες τις προβλεπόμενες από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενέργειες όπως η συνεχής καθαριότητα και απολύμανση των σχολικών χώρων, η παροχή του απαραίτητου υγειονομικού υλικού (μάσκες, απολυμαντικά κ.λπ.), οι παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού (tablet) σε όσους μαθητές είχαν ανάγκη, έχοντας ως στόχο την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων μας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στις οικογένειές σας που μέσα σε μία δύσκολη περίοδο στηρίζουν τις προσπάθειές σας, εύχομαι υγεία, κουράγιο και υπομονή για να σας συμπαραστέκονται σε όλες σας τις επιλογές. Στην υπόλοιπη σχολική κοινότητα, διευθυντές Λυκείων, καθηγητές, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους συνεργάτες μας στο αρμόδιο τμήμα Παιδείας, εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο σπουδαίο τους έργο με συνέπεια, αγάπη, επαγγελματισμό, δικαιοσύνη, στήριξη στον αγώνα των παιδιών μας.

Και να θυμάστε ότι την επιτυχία ή την αποτυχία πρέπει να τις βλέπετε από ψηλά, γιατί αυτό που τελικά έχει αξία είστε ¨εσείς¨.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο