ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος.
Κατά το σύντομο χαιρετισμό του στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Θέρμης,  διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους πως η πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής, παρά τα χρόνια της κρίσης, είναι   να αναβαθμίζει διαρκώς το εύρος της Κοινωνικής της Παρέμβασης κάτι το οποίο θα συνεχιστεί  και τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, στο ΚΑΠΗ Παγιαρίου το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκαν δράσεις και παρεμβάσεις όπως:  ο ελαιοχρωματισμός του κτιρίου μέσα και έξω, η προμήθεια νέου κλιματιστικού, η επισκευή σοβαρής βλάβης που παρουσιάστηκε στον καυστήρα του κτιρίου, ενώ όπως είναι γνωστό ο Γιατρός που έχει εξασφαλιστεί με πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ, προσφέρει τις υπηρεσίες του στα μέλη του ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου κάθε Παρασκευή. Παράλληλα τρεις μέρες την εβδομάδα τα μέλη του ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της φυσιοθεραπεύτριας και της κοινωνικής λειτουργού, ενώ συνεχίζουν τη λειτουργία τους σταθερά το τμήμα παραδοσιακών χορών του ΚΑΠΗ και η εφαρμογή του προγράμματος άσκησης της Τρίτης Ηλικίας με ειδικά τμήματα γυμναστικής για όλα τα μέλη του.

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμαρχος Θέρμης αποδέχτηκε την πρόσκληση και συμμετείχε στην παραδοσιακή εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτιστικών δραστηριοτήτων “Άγιος Γεώργιος” Τριαδίου με τίτλο “Ελάτε να χορέψουμε ΙΙΙ” που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019. Στο πλαίσιο της μουσικής εκδήλωσης ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε το Σύλλογο για την προσφορά του στα δρώμενα πολιτισμού του Δήμου μας, η οποία διαρκώς μεγαλώνει, γεγονός που αποδεικνύει άλλωστε η συνεχής στήριξη των κατοίκων και των μελών του, που ολοένα και αυξάνει. Στάθηκε με έμφαση στην πολύ καλή συνεργασία του Συλλόγου με τη ΔΕΠΠΑΘ και τη δημοτική αρχή αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση και κοινών δράσεων πολιτισμού με άρωμα παράδοσης, που προβάλλουν την ιστορία του τόπου μας και των ανθρώπων του.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο