Κοινή ετήσια εκδήλωση για το “Θρίαμβο” Ταγαράδων και το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο, που μας απέδειξαν για μία ακόμη χρονιά πως η αγάπη των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό  ενώνει.
Μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της περιοχής, αθλητές και αθλήτριες αλλά και παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα έδωσαν δυναμική παρουσία στον καθιερωμένο ετήσιο χορό των δύο συλλόγων. Αποτελείτε παράδειγμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της κοινής ετήσιας εκδήλωσης των δύο φορέων Αθλητισμού και Πολιτισμού.
Μάλιστα, κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και την ολοκλήρωση του κλειστού προπονητηρίου των Ταγαράδων το οποίο πρόκειται να παραδοθεί στους χρήστες του, τα παιδιά μας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

“Σας ευχαριστούμε που μέσα σε αυτό το ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον που μας αποδεχθήκατε και φέτος, στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης της καθιερωμένης εκδήλωσης σας, τιμώντας τους εθελοντές και ισχυρούς εκφραστές του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και της παράδοσή μας, δίνεται ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής συνοχής” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης συμπληρώνοντας:
Αποτελεί χρέος όλων όσων διοικούμε, η εξασφάλιση κατάλληλων υποδομών για τα παιδιά μας και για όλους του εθελοντές γυμναστές, αθλητές και εκφραστές της παράδοσής μας. Σε λίγες μέρες παραδίδεται στους χρήστες του, τα παιδιά μας το κλειστό προπονητήριο Ταγαράδων και σύμφωνα με το προγραμματισμό μας θα ακολουθήσει το Κέντρο Πολιτισμού για το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο των Ταγαράδων”.
Ολοκληρώνοντας το σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Θέρμης, ευχήθηκε πολλές αγωνιστικές επιτυχίες στο “ Θρίαμβο” και συνεχάρη όλους τους εθελοντές Αθλητισμού και Πολιτισμού για την επιτυχημένη ετήσια διοργάνωσή τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων κ. Δημήτριος Καλαθάς, κατά το σύντομο χαιρετισμό στο πλαίσιο της κοινής εκδήλωσης μεταξύ άλλων ανέφερε:
“ Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους που προσφέρουν στον τόπο μας. Στους εθελοντές του Αθλητισμού και του Πολιτισμού μας, που με αλληλεγγύη και συνοχή συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο αυτή την εκδήλωση. Γιατί στη Δημοτική μας Κοινότητα, μας ενώνει η αγάπη για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Η κοινή προσπάθεια να προστατέψουμε το φυσικό περιβάλλον του χωριού μας. Χθες ήταν τα σκουπίδια, σήμερα τα λατομεία.
Η κοινή μας προσπάθεια να αναβαθμίσουμε τις κτιριακές μας εγκαταστάσεις. Χθες αποπερατώσαμε την εκκλησία, σήμερα παραδίδουμε το κλειστό μας προπονητήριο, αύριο το Κέντρο Πολιτισμού για το Μορφωτικό Εκπολιτιστικός μας Σύλλογο. Αγωνιζόμαστε καθημερινά και σε συνεργασία με το Δήμο για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, με αρωγούς και συμπαραστάτες όλους εσάς, τους εθελοντές μας”.
Παράλληλα, ο κ. Καλαθάς ευχαρίστησε το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο που συμπαραστέκεται στα αιτήματα της Δημοτικής Κοινότητας, θέτει το αναπτυξιακό πλαίσιο της περιοχής σε απόλυτη συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και αποτελεί ουσιαστικά μία “ομπρέλα “ κάτω από την οποία “λειτουργούμε, στοχεύουμε και υλοποιούμε”, τόνισε με έμφαση ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας και ευχήθηκε καλή διασκέδαση στους παρευρισκόμενους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το ποντιακό χορευτικό συγκρότημα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ταγαράδων και η Πρόεδρος κ. Λίτσα Γκάτου αφιέρωσαν ένα “Κότσαρι” στον ποντιακής καταγωγής Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο.

Παράλληλα ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΘΡΙΑΜΒΟΣ Ταγαράδωνκ. Σάββας Τεγγελίδης  βράβευσε τους προπονητές ποδοσφαίρου κ.κ Μαϊκόπουλο και Αγγελάκη και μπάσκετ κ. Αγγελίδη.

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο