Μουσικό ταξίδι από το Γιάννη Κουλούσια και το «Μουσικό Πλήρωμα», με τραγούδια, που έχουμε αγαπήσει αλλά και με νέα που σίγουρα θα αγαπήσουμε!

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιάννης Κουλούσιας παρουσιάζει τη νέα του δουλειά και αγαπημένα του τραγούδια άλλων δημιουργών, συνοδευόμενος από το «Μουσικό πλήρωμα», ένα σχήμα αποτελούμενο από έμπειρους μουσικούς συνεργάτες, με πολυετή καλλιτεχνική εμπειρία στο μουσικό στερέωμα. Το ρεπερτόριο θα αποτελείται από τα τραγούδια του νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Χαραυγή», καθώς και από τραγούδια που επηρέασαν τον πνευματικό κόσμο του καλλιτέχνη και συνετέλεσαν στη διαμόρφωση του προσωπικού μουσικού του ύφους. Η «Χαραυγή» περιλαμβάνει τραγούδια με μουσική σύνθεση δική του, με στίχους του ιδίου, του Κώστα Τζιδημόπουλου και της Ασκλήπειάδας Κυριακού. Τον δίσκο επισφραγίζουν οι συμμετοχές των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Λιζέτας Καλημέρη, Φωτεινής Βελεσιώτου και Dilek Koc.

 

Ακούστε το τραγούδι «Μήνυμα»

 

Ακούστε το τραγούδι «Φεύγω για τη Σαμοθράκη»

 

 

Ο Γιάννης Κουλούσιας γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε, από την παιδική του κιόλας ηλικία, μουσικές σπουδές στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σταυρούπολης και ως έφηβος συμμετείχε σε φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό, ως μέλος της λαϊκής ορχήστρας του δήμου. Συνέχισε στο Λυδικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, αποκτώντας πτυχίο στην αρμονία της μουσικής. Έπειτα, εντρύφησε στην ανατολική μουσική δίπλα στον Ziad Rajab, έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς της ανατολικής παράδοσης που ζει στη χώρα μας. Μαθητεύει πλάι στον διεθνούς φήμης ντράμερ Κώστα Αναστασιάδη, με κατεύθυνση στην αρμονία του ρυθμού. Είναι απόφοιτος της σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης με πτυχίο βυζαντινής μουσικής. Παράλληλα, εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό πειραματιζόμενος -σε ζωντανή ενορχήστρωση- με νυκτά, κρουστά και πνευστά όργανα, δημιουργώντας πρωτότυπους μουσικούς ήχους.

Επιπλέον, συμμετέχει σε φεστιβάλ καθώς και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις μαζί με το «Μουσικό Πλήρωμα». Παράλληλα, σε συνεργασία με καταξιωμένους μουσικούς και χορευτές, συμπράττουν δημιουργώντας projects που αφορούν σε πρωτότυπη αυτοσχεδιαστική μουσική, κατάλληλη για ζωντανές μουσικές παραστάσεις, για μουσική επένδυση κινηματογραφικών ταινιών, ποίησης και ντοκυμαντέρ, με χαρακτήρα μεσογειακής- ethnic ατμόσφαιρας.

Συντελεστές:

Γιάννης Κουλούσιας – φωνή, ούτι, νέι, τζουράς

Βαγγέλης Βραχνός – κοντραμπάσο,τρομπέτα

Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου – κρουστά

Μάριος Μακρής – κιθάρα

 

 

2 Σεπτεμβρίου| Τρίλοφος- Κέντρο Πολιτισμού Τριλόφου (Πέτρινο) | ώρα 21:00

 

Πληροφορίες

Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης Τηλ: 2310 463423 και 2310 461655

στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΑΘ στη διεύθυνση www.deppath.gr

Facebook: Culture Thermi

Twitter: CultureThermi

 

 

Τιμές εισιτηρίων:

Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση (προσκλήσεις διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.ticketmaster.gr)

Σημείωση: Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές υποδείξεις που ισχύουν.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο