pasinh skoyf;itsa

Πρωτότυπη Μουσική |Γιώργος Κουρουπός
Παραμύθι ,Αφήγηση | Ιουλίτα Ηλιοπούλου

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 στις 6 μμ
Δημοτικό Θέατρο Θέρμης

Ένα οικολογικό μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους της Ιουλίτας Ηλιοπούλου και με μουσική του Γιώργου Κουρουπού θα παρουσιαστεί σε πρώτη εκτέλεση το Σάββατο 9 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής “Συνθέρμια plus”.   Πρόκειται για την Πράσινη, πλέον, Σκουφίτσα μια ιστορία που συναντά την γνωστή μας Κοκκινοσκουφίτσα μεγάλη πια , να ζει στο παλιό σπίτι της γιαγιάς της ανάμεσα στα δέντρα, με τον σκύλο της τον Βερίκοκο και να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί το δάσος όταν άρχισαν να κόβουν δέντρα και να χτίζουν ,όταν ξέσπασε μιά μεγάλη πυρκαγιά.
Ποιους έπρεπε να πολεμήσει; Ποιοι τη βοήθησαν ;Τι ρόλο έπαιξε ο δασοφύλακας, ο Τραπεζίτης, τα παιδιά του κοντινού σχολείου; Κατάφερε η πρώην Κοκκινοσκουφίτσα, η Ρόζα να σώσει το δάσος;Το  μουσικό παραμύθι θα αφηγηθεί η ίδια η συγγραφέας. Το μουσικό σύνολο περιλαμβάνει πέντε μουσικούς (Πιάνο, φλάουτο, βιολί, βιολοντσέλο, κρουστά), δύο τραγουδιστές και παιδικές φωνές.
Διεύθυνση Συνόλου |Στάθης Σούλης
Ερμηνεύουν οι μουσικοί : Λητώ Θώμου –πιάνο, Κωσταντίνος Παυλάκος-βιολί, Χρηστος Κυπαρίσης-βιολοντσέλο, Δωροθέας Λιανά- Κρουστά, Νικολός Δημόπουλος –φλάουτο


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο