ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Δημιουργικές δραστηριότητες για το σπίτι προτείνει η Νεολαία Αγ. Αντωνίου και καλεί μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν ή να συμμετέχουν σε αυτές, ώστε, όπως γράφουν στην ανακοίνωσή τους, να περάσουμε το δύσκολο διάστημα της καραντίνας όσο πιο όμορφα γίνεται, μένοντας πάντα ασφαλείς και υγιείς.
Αναλυτικά, στη ιστοσελίδα αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν, οι νέοι του Αγ. Αντωνίου προτείνουν  μια πλούσια αρθρογραφία, τη συμμετοχή σε αθλητικές θεατρικές δραστηριότητες εξ αποστάσεως, την περιήγηση σε κάποια ψηφιακή έκθεση ή μια δημιουργική δραστηριότητα στο σπίτι!
Ήδη, από την Κυριακή 8 Νοεμβρίου τα μαθήματα του θεάτρου γίνονται διαδικτυακά, ενώ η Θεατρική Σκηνή της Νεολαίας προτείνει για όμορφες θεατρικές δραστηριότητες για έναν αξιόλογο χρόνο με τα παιδιά.
Από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου άνοιξε η η ψηφιακή Ιστορία του Αγίου Αντωνίου. Εκεί μπορεί κανείς να βρει μαρτυρίες, ιστορίες, συνήθειες, έθιμα και ήθη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όλη αυτή η δουλειά είναι αποτέλεσμα της έρευνας που διεξήγαγε η Αβραάμ Κατερίνα, Μέλος της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου και Φοιτήτρια του Τμήματος Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Στο ψηφιακό Κανάλι της Νεολάιας μπορεί να δει κανείς μας όλο το 3ο Αντάμωμα Παράδοσης Αγίου Αντωνίου. Η καταγραφή πραγματοποιήθηκε από τον κύριο Ιωάννη Μυλωνά με όλο τον εξοπλισμό βιντεοσκόπησης.
Συμμετείχαν:
•Χορευτικός Όμιλος Θέρμης
•Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Βασιλικών
•Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Θεσσαλονίκης “Η Ένωση”
•Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
•Σύλλογος Ποντίων Κάτω Σχολαρίου “Ανέβζηγος Αροθυμία”
•Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Βασιλείου Λαγκαδά
WEBSITE: www.sillogosneolaias.webnode.gr


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο