moystakas 3Σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμης. Η αγροτική οδοποιία είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που θέτει σε προτεραιότητα ο Δήμος μας καθώς διαθέτει πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων, όπου απαιτούνται συχνές παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσής τους.


Αναλυτικότερα, το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιεί εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών και την Τοπική Κοινότητα Περιστεράς, με στόχο την εξασφάλιση ασφαλούς και σύντομης πρόσβασης του αγροτικού πληθυσμού των περιοχών παρέμβασης στα κτήματα και τις καλλιέργειές τους, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών.

moystakas 4moystakas 6
Παράλληλα με τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου μας, θα εξυπηρετηθούν οι αγρότες δημότες μας για πιο γρήγορες μετακινήσεις μεγάλων φορτίων από τα αγροκτήματά τους προς το υπόλοιπο Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
“Υποστηρίζοντας πολλές από τις ανάγκες της καθημερινότητας των παραπάνω περιοχών, παρεμβαίνουμε όπου κρίνεται απαραίτητο για την αποκατάσταση της βατότητας των αγροτικών μας δρόμων, προχωρώντας σε διαμόρφωσή τους με ειδικό μηχάνημα Γκρέιντερ. Καθημερινά καταβάλλεται μία μεγάλη προσπάθεια και γίνεται πλήθος παρεμβάσεων αυτεπιστασίας, ικανοποιώντας πολλά από τα αιτήματα των αγροτικών περιοχών του Δήμου μας για βελτίωση των δομικών και γενικών χαρακτηριστικών  των κυκλοφοριακών συνθηκών των υφιστάμενων αγροτικών δρόμων. Πρόκειται για δρόμους που έχουν υποστεί φθορές και εμφανίζουν ανωμαλίες σε αρκετά σημεία στο πέρασμα του χρόνου και της καθημερινής χρήσης, που τις καθιστούν σε μεγάλο τμήμα δύσβατες ειδικά μετά από έντονες βροχοπτώσεις” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μουστάκας.

moystakas 2moystAKAS 7

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο