ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Με δώρο έκπληξη από τα ζαχαροπλαστεία “Τερκενλής” προς όλους τους δικαιούχους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, πραγματοποιείται η τακτική διανομή διανομή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019, παραμονή του 15αύγουστου.
Συγκεκριμένα, μαζί με τα τρόφιμα που δίνονται από το πρωί σήμερα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, δέχτηκε μια υπέροχη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο, από τα ζαχαροπλαστεία “Τερκενλή”, εκατόν έντεκα συνολικά τσουρέκια, προκειμένου να μοιραστούν στους ωφελούμενους της δομής και με αφορμή την αυριανή μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.


Η διανομή αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά σήμερα το μεσημέρι και σε κάθε νοικοκυριό δίνονται τρόφιμα και συγκεκριμένα:όσπρια, λάδι, ζυμαρικά γάλα μακράς διάρκειας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Οι δικαιούχοι πρέπει απαραίτητα να προσκομίζουν την αστυνομική τους ταυτότητα, να γνωρίζουν τον Αριθμό Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους, αλλά και να έχουν μαζί τους σακούλες προκειμένου να πάρουν τα προϊόντα τους.
Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία 10 περίπου χρόνια ολοένα και πιο έντονα, μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, επιδιώκουμε  να συμβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ως δήμος, στη μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη. Η σημερινή προσφορά αγάπης, παραμονή της ¨Παναγίας” είναι μία ακόμη πρωτοβουλία στην κατεύθυνση ανακούφισης, όσο το δυνατόν περισσότερο, των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.
Καλή Παναγιά σε όλους τους συμπολίτες μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο