ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

paramana prwthΣτην Κεντρική πλατεία της Θέρμης, την πλατεία “Παραμάνα” έχουν μεταφερθεί τις τελευταίες ημέρες οι εντατικές εργασίες που πραγματοποιούν σε πολλά κεντρικά σημεία του Δήμου Θέρμης, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης, με στόχο την αναβάθμιση και συντήρηση του πρασίνου , αλλά και τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας του Δήμου μας.
Η μεγάλη προσπάθεια εξωραϊσμού της Θέρμης από τα συνεργεία πρασίνου, εκτός από τον ευπρεπισμό της Κεντρικής πλατείας περιλαμβάνει και φύτευση γκαζόν και ανανέωση της κόμης των δέντρων που βρίσκονται γύρω από την πλατεία, με στόχο την ενδυνάμωσή τους.


Παράλληλα στα συγκεκριμένα δένδρα πραγματοποιήθηκαν και στοχευμένες εργασίες αισθητικής διαμόρφωσης,  με τη χρήση διακοσμητικής φλούδας πεύκου, πλακών και χαλικιών που μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά το χώρο πέριξ της Κεντρικής πλατείας. Στα ίδια σημεία της Κεντρικής πλατείας, έγινε και καθαρισμός, κοπή χόρτων και σπορά γκαζόν όπου κρίθηκε απαραίτητο.

paramana 1paramana ergasies 2paramana 3
Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στέλιος Γκιζάρης τόνισε πως “τα συνεργεία και οι υπάλληλοι της Αντιδημαρχίας Πρασίνου καταβάλουν καθημερινά μία μεγάλη προσπάθεια, με μεράκι, οργάνωση και προγραμματισμό, ώστε να έχουμε το αξιόλογο αποτέλεσμα που επιθυμούμε στην αισθητική εικόνα του Δήμου μας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με περισσότερο πράσινο και περισσότερο χρώμα στο Δήμο μας” σημείωσε χαρακτηριστικά.

parmana floyda dyoparamana ergas;ies 1

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο