ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και την αναβάθμιση του επιπέδου της καθαριότητας στους οικισμούς του Δήμου αποκτήθηκαν επτά νέα οχήματα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για επτά οχήματα μεγάλου μεγέθους, τα οποία θα συμβάλουν στη συλλογή, την μεταφορά και την εκφόρτωση απορριμμάτων σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης.
Με τις νέες αυτές προσθήκες οχημάτων πέρα από την αναβάθμιση των υπηρεσιών θα επιτευχθεί και μείωση του κόστους λειτουργίας και συντήρησης της υπηρεσίας καθαριότητας.

Αναλυτικά τα νέα οχήματα που προστέθηκαν στον υφιστάμενο στόλο του Δήμου μας είναι:

Τρία απορριμματοφόρα οχήματα χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων.
Ένα όχημα μεταφοράς (press-container).
Ένα ανοιχτό όχημα μεταφοράς ογκωδών (container).
Ένα φορτηγό αυτοκίνητο – γερανός, ανατρεπόμενο
Ένα όχημα μεταφοράς με υδραυλική πόρτα (κάδων, γραφείων και άλλων αντικειμένων).
Η παραλαβή των εφτά νέων οχημάτων πραγματοποιήθηκε στο αμαξοστάσιο του Δήμου Θέρμης, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Πονερίδη.

Έτσι το σύνολο των οχημάτων για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Θέρμης, διαμορφώνεται πλέον σε 35 οχήματα διαφόρων ειδών.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Πονερίδης ανέφερε σε δηλώσεις του με την παραλαβή των νέων οχημάτων:

“Η καθαριότητα στον Δήμο μας είναι μια δύσκολη και καθημερινή προσπάθεια, στην οποία μετέχουμε όλοι, εργαζόμενοι και πολίτες. Καταφέραμε με συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες να αυξήσουμε τόσο τους κάδους, όσο και τα οχήματα καθαριότητας και να ενισχύσουμε δραστικά με αυτόν τον τρόπο την καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας στον Δήμο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε στην απόκτηση επιπλέον κάδων καθαριότητας. Μόνιμος στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας της υπηρεσίας τόσο ως προς τις μεθόδους περισυλλογής όσο και ως προς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η παραλαβή των νέων οχημάτων είναι απόρροια συστηματικού σχεδιασμού και επίμονης δουλειάς και τα αποτελέσματα θα φανούν τόσο στη λειτουργία όσο και στην εικόνα του Δήμου μας, με τη νέα σημαντική αυτή επένδυση”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο