ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

emvoliasmosΤην Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμης, ο εμβολιασμός παιδιών ανασφάλιστων γονέων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Θέρμης, στο πλαίσιο το προγράμματος «Εμβολιάζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» της Κοινωφελούς μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης: Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης.
Συνολικά εμβολιάστηκαν 38 παιδιά με 46 πολυδύναμα εμβόλια που τα προστατεύουν από 66 ασθένειες, ενώ προσήλθαν και παιδιά από το «Παιδικό χωριό SOS» και το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα».
Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή των επισκεπτών υγείας καθώς και εθελοντών παιδιάτρων και νοσηλευτών του Κέντρου Υγείας Θέρμης
Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία τα μέλη της Μ.Κ.Ο. Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» που συντόνισαν το πρόγραμμα, καθώς και τη Διευθύντρια του Κ.Υ. Θέρμης, κα. Σοφία Καραγιαννοπούλου για την απλόχερη φιλοξενία και την «προσφορά» εξειδικευμένου προσωπικού που με μεγάλη αίσθηση ευθύνης και αποτελεσματικότητας συνεισέφεραν με τις γνώσεις τους και κυρίως την καλή τους διάθεση στον εμβολιασμό των παιδιών.
Λόγω της τεράστιας αναγκαιότητας σε εμβόλια για τον ανασφάλιστο πληθυσμό, το πρόγραμμα πρόκειται να επαναληφθεί σε περίπου δύο (2) μήνες και οι γονείς των παιδιών που ενδιαφέρονται να ενταχθούν, θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με το Κ.Υ. Θέρμης.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο