ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού ρεμάτων στις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από την σφοδρή νεροποντή της 21ης Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκαν και άλλες είναι σε εξέλιξη, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης παρέμβασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά και την κήρυξη των συγκεκριμένων περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.
Οι παρεμβάσεις στα ρέματα αποσκοπούν στη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους και στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής. Το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις στο ρέμα του Ανθεμούντα στη Νέα Ραιδεστό, ενώ εργασίες καθαρισμού ρεμάτων έχουν ήδη ολοκληρωθεί στην Αγία Παρασκευή, τους Ταγαράδες και την Καρδία. Ακολουθούν τις επόμενες ημέρες ανάλογες εργασίες στο Πλαγιάρι, το Νέο Ρύσιο και τον Τρίλοφο.
Οι καθαρισμοί θα συνεχίζονται όπου κρίνεται απαραίτητο έως το τέλος Νοεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και συμπληρωματικές παρεμβάσεις όπου απαιτηθεί, με γνώμονα τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο