Εργασίες για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της Κοινότητας Πλαγιαρίου πραγματοποίησε η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης.
Ειδικότερα, συνεργεία σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Νικόλαο Κουλέτα φρόντισαν για την καθαριότητα των οδών και των κοινόχρηστων χώρων, ενώ έγινε αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων με δύο οχήματα ανοιχτού τύπου.


Η υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης απευθύνει έκκληση στους συνδημότες μας, από την πλευρά τους να συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής εικόνας του Δήμου μας ακολουθώντας βασικούς και απλούς κανόνες καθαριότητας, όπως την απόρριψη των απορριμμάτων εντός των κάδων, διαχωρίζοντας τα  ανακυκλώσιμα από τα σύμμικτα απορρίμματα.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει, για τον καλό συντονισμό της αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων, να ενημερώνουν την Υπηρεσία στον τηλεφωνικό αριθμό 2310467110 πριν τα βγάλουν για αποκομιδή.

Προσοχή. Ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά δεν θα πρέπει να τοποθετούνται εντός των κάδων, διότι, αφενός μεν γεμίζουν τους κάδους με αποτέλεσμα να μένουν έξω τα απορρίμματα και να διασκορπίζονται, αφετέρου δε, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στα απορριμματοφόρα οχήματα.
Σε κάθε περίπτωση, για την επίλυση προβλημάτων καθαριότητας οι πολίτες μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την υπηρεσία καθαριότητας & ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης.
Υπενθυμίζεται τέλος, ότι σε καθημερινή βάση εξάλλου απολυμαίνονται και πλένονται οι κάδοι απορριμμάτων σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Σε αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, αλλά και άλλων απορριμάτων από πολλά σημεία του Αγίου Αντωνίου, τα οποία βρίσκονταν δίπλα από κάδους αλλά και πεταμένα σε λάκκους προχώρησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας σε συνεργασία με την Κοινότητα και την Πρόεδρο κ. Καλλιόπη Πουρσανίδου.
Ήδη το προηγούμενο χρονικό διάστημα με ανακοίνωσή της, η Κοινότητα, ενημέρωσε όλους τους κατοίκους, ώστε να ενημερώνουν πριν πετάξουν ογκώδη αντικείμενα σε διάφορα σημεία, έτσι ώστε να  συλλέγονται άμεσα και να διατηρούνται όλοι οι χώροι, κοινόχρηστοι και μη, καθαροί.
Αναλυτικά τα συνεργεία της αρμόδιας Αντιδημαρχίας προχώρησαν σε καθαρισμό του περιφερειακού εξωτερικού δρόμου Αγίου Αντωνίου προς το Λάκκωμα μετά τις αποθήκες καθώς και δίπλα από πολλούς κάδους, όπου κάποιοι είχαν εγκαταλείψει ογκώδη αντικείμενα.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο