ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ο Δήμος Θέρμης, η Διεύθυνση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, το ΚΕ.Π. Υγείας, οι Κοινωνικές Δομές και το Συμβούλιο Νέων Θέρμης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών συνεργάζεται με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “ΕΛΠΙΔΑ” με την ευγενική υποστήριξη της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. στη διοργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης με τίτλο: «Ξεκλείδωσε τις επιλογές σου, ελεύθερος από εξαρτήσεις», τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022.

Αυτή τη χρονιά, το μήνυμα της Πρόληψης συνοψίζεται στην αξία που έχει να είναι ο καθένας ενήμερος για τις επιλογές του και για τις δυνατότητες που υπάρχουν, τόσο μέσα του όσο και στο περιβάλλον του. Η αξιοποίηση όλων των παραπάνω συνίσταται στη διαμόρφωση μιας ελεύθερης βούλησης για το άτομο, τις ομάδες, τις κοινωνίες, μιας βούλησης που δεν παγιδεύεται στη μονομέρεια και τα στενά όρια οποιασδήποτε μορφής εξάρτησης.

Η εκδήλωση θα γίνει με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, στην κεντρική πλατεία της Θέρμης. Η έναρξη θα γίνει στις 20:00, καλώντας τα παιδιά και τους νέους να συμμετάσχουν σε βιωματικά εργαστήρια με θέμα την πρόληψη κατά των εξαρτήσεων. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα Μουσικά Σχήματα των Νέων Θέρμης και «Χειμώνας 21».

Ευχόμενοι να σας δούμε συνοδοιπόρους στο έργο μας, σας προσκαλούμε στην εκδήλωσή μας, με την ελπίδα να γίνει τόπος συνάντησης, χαράς και κινητοποίησης!

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Θέρμης στο τηλ. 2310466339 και το Κέντρο Πρόληψης στα 2310442044-43 και στο kpelpida@gmail.com.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο