Εκδήλωση με τίτλο «Ας κάνουμε την Ψυχική Υγεία και την Ευεξία για όλους Παγκόσμια Προτεραιότητα», πραγματοποιείται την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στο Cine Θερμαΐς (οδός Δημητρίου – Καραολή 36 & Καπετάν Χάψα). Την εκδήλωση διοργανώνουν η  Διεύθυνση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το ΚΕ.Π. Υγείας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία ”Σ.Ο.Ψ.Υ” και την ευγενική υποστήριξη της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ., στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα πλαισιωθεί μουσικά από την Νίκη Προδρόμου και τον Θοδωρή Κυρλίδη.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι: Ελένη Καπασακάλη πρόεδρος Σ.Ο.Ψ.Υ., Μαγδαληνή-Λίνα Φιλιππιάδου, ψυχίατρος Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Κ.Μ., Παναγιώτα Αλτιντή, κλινική και συμβουλευτική ψυχολόγος, Κωνσταντινιά Δημητρίου, σύμβουλος ψυχικής υγείας, Αναστάσιος Κατραμάδος, Αστυνόμος Α(ΥΓ) – ψυχολόγος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  ΚΕ.Π. Υγείας του δήμου Θέρμης, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310466339. Υπεύθυνη εκδήλωσης είναι η συντονίστρια του ΚΕ.Π. Υγείας Θέρμης Μάγδα Παπανίκου


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο