fysiko aerio trilofos plagiariΕκδήλωση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την τροφοδότηση του δικτύου φυσικού αερίου στις περιοχές Πλαγιάρι και Τρίλοφο του Δήμου Θέρμης, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017. Οι Δημοτικές Κοινότητες Πλαγιαρίου και Τριλόφου του Δήμου Θέρμης εντάχθηκαν στο πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διείσδυσης του φυσικού αερίου σε περιοχές αμιγώς περιφερειακές των μεγάλων αστικών κέντρων. Ο βασικός σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου για τις περιοχές αυτές, ξεκίνησε σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης και ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα.


Ειδικότερα η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την τροφοδότηση οικιακού καταναλωτή στο Πλαγιάρι στις16.30 το απόγευμα του Σαββάτου και στις 17.30 της ίδιας μέρας,  τροφοδότηση του Κοινοτικού Καταστήματος στον Τρίλοφο με την πραγματοποίηση και της τελετής αφής της φλόγας
Για όλους τους πολίτες των νέων περιοχών του Δήμου Θέρμης, η ανάπτυξη του δικτύου στην περιοχή είναι σημαντική γιατί στο εξής θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου επωφελούμενοι την άνεση και την οικονομία που προσφέρει η χρήση του στον οικιακό, επαγγελματικό, βιομηχανικό αλλά και στον Δημόσιο τομέα.
Το ενδιαφέρον των πολιτών για σύνδεσή τους με το δίκτυο φυσικού αερίου είναι μεγάλο, γεγονός που θα φέρει και νέες συνδέσεις μελλοντικά για τους κατοίκους του Δήμου μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο