ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Με μία αγκαλιά δάφνινα στεφάνια, επισκέφτηκαν σήμερα στο Γραφείο του το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, οι εκπρόσωποι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Θέρμης που κλείνουν φέτος 50 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς στο Δήμο μας. Σε μία νέα εθελοντική δράση, ο Αρχηγός του Συστήματος κ. Κώστας Γεωργίου, η Αρχηγός της Κοινότητας κ. Γεωργία Αντωνιάδου και το μικρό μέλος τους 1ου συστήματος Προσκόπων Θέρμης, Λυκόπουλο Μαρία Χριστούδη, παρέδωσαν στο Δήμαρχο Θέρμης, τα δάφνινα στεφάνια που ετοίμασαν, τα οποία και θα καταθέσουν φορείς του Δήμου μας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Εθνικής μας Εορτής, 25ης Μαρτίου.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους για τη σημαντική προσφορά τους, που δικαιολογεί απόλυτα το ρόλο που διαδραματίζουν στην κοινωνία μας, ο οποίος προσαρμόζεται στα δεδομένα της κάθε εποχής, με αναλλοίωτα τα στοιχεία των Αρχών και των Αξιών που πρεσβεύουν.
“Σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρεται στα παιδιά μας μέσω του Προσκοπικού προγράμματος, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ασχοληθούν με όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας γεγονός που τα βοηθά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν ιδιαίτερες δεξιότητες.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το προσκοπικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το περιβάλλον, τη δημοκρατία, την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε μια εποχή κατά την οποία κυριαρχούν παντού λέξεις όπως: κρίση, πτώχευση, στέρηση, αδυναμία, ο Προσκοπισμός αντιτάσσει τις λέξεις που αντλεί από την Προσκοπική ζωή όπως παιχνίδι, χαμόγελο, περιπέτεια, δράση, ελπίδα, φιλία, βοήθεια.Καλή συνέχεια στο έργο σας”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο