ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν η Κοινότητα Τριλόφου και ο Σύλλογος Εθελοντών Ανανηπτών  την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7:30 το απόγευμα στο χώρο του ΚΑΠΗ Τριλόφου.

Αντίστοιχο κάλεσμα για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία λίγες μέρες αργότερα,  απευθύνει η Κοινότητα Νέου Ρυσίου, με συνδιοργανωτές και πολύτιμους συμπαραστάτες της δράσης, το Λαογραφικό Σύλλογο Νέου Ρυσίου Η ΑΡΕΤΣΟΥ, τους Αθλητικούς Συλλόγους ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΗΡΑΚΛΗ, τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου, το ΚΑΠΗ Νέου Ρυσίου και τον Τοπικό Κύκλο του Συμβουλίου Νέων  της περιοχής. Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Νέου Ρυσίου.

Οι αιμοδότες καλούνται να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κορωνοϊό, διατηρώντας δύο μέτρα απόσταση από τους άλλους αιμοδότες και κάνοντας χρήση αντισηπτικού που βρίσκεται στον χώρο της αιμοδοσίας. Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Κάθε μέρα συμπολίτες μας χρειάζονται αίμα. Αυτή την περίοδο της πανδημίας οι ανάγκες σε αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αφιερώνοντας πέντε λεπτά από το χρόνο μας, ίσως σώσουμε τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Ας ανταποκριθούμε όλοι σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο