Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στις εθελοντικές δράσεις οι οποίες έγιναν την Κυριακή 18 Απριλίου σε διάφορες κοινότητες του δήμου Θέρμης. Ειδικότερα η “Εθελοντική δράση πολιτών Θέρμης – Τριαδίου” ολοκλήρωσε σειρά παρεμβάσεων καλλωπισμού και αναβάθμισης του χώρου της παιδικής χαράς στο Φράγμα Θέρμης, αλλά και πέριξ αυτού, με την πολύτιμη συνδρομή και βοήθεια της Κοινότητας Θέρμης – Τριαδίου και του προέδρου Ευστάθιου Πιστέλα, καθώς και των αντιδημαρχιών Πρασίνου και Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Την ερχόμενη Κυριακή τα μέλη της Εθελοντικής δράσης καθώς και πλήθος πολιτών που τους πλαισιώνουν σε κάθε τους δράση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Τριάδι όπου θα προβούν σε εργασίες αναβάθμισης και καλλωπισμού στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και τον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Εθελοντική δράση καλλωπισμού έγινε και στην πλατεία “Ρωμέικο”  στον Τρίλοφο έπειτα από πρωτοβουλία των εθελοντών ¨Πολίτες Τριλόφου εν δράσει” και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου. Η πλατεία “Ρωμέικο” στον Τρίλοφο γέμισε με νέους, νέες, οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας Τριλόφου και συγκεκριμένα η πρόεδρος Κατερίνα Λιόλιου και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Στέφανος Ντινόπουλος και Γιώργος Πανώρας.

Στο Νέο Ρύσιο, χθες Κυριακή, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη δενδροφύτευση στον πεζόδρομο – ποδηλατόδρομο του Νέου Ρυσίου. Η δενδροφύτευση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του προέδρου της κοινότητας Χρήστου Θωμάρεϊ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Στο πλαίσιο της δράσης, δεκάδες δημότες κάτοικοι του Νέου Ρυσίου φύτεψαν δέντρα σε αντικατάσταση παλαιών τα οποία είχαν καταστραφεί. Στην υλοποίηση της δράσης συνέδραμαν η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, καθώς και ο τοπικός σύμβουλος Άγγελος Φραντζίδης ο οποίος διέθεσε μηχανήματα.

Τέλος, στη Νέα Ραιδεστό και στους Ταγαράδες δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των προέδρων των κοινοτήτων Παναγιώτη Κατρανιά και Δημήτρη Καλαθά αντίστοιχα συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν οι κοινότητες και η οποία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος”, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας Νέας Ραιδεστού και κατά την οποία συγκεντρώθηκαν 25 φιάλες αίμα. Στο πλαίσιο της δράσης τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο