Εγκαινιάζεται και παραδίδεται στους χρήστες του, τα παιδιά μας, την ερχόμενη Κυριακή το κλειστό προπονητήριο των Ταγαράδων.
Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, συνολικού προϋπολογισμού €660.000, που κατασκευάστηκε από την εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ, ως αντισταθμιστική παροχή της εταιρείας προς τον Δήμο Θέρμης και την Κοινότητα Ταγαράδων. Το προπονητήριο είναι ένα σύγχρονο κτίριο, με ξύλινο παρκέ, για το οποίο φρόντισε ο Δήμος Θέρμης. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου,  προχώρησε η εκπόνηση σχετικής μελέτης, ενώ ο Δήμος όπως είναι γνωστό  ανέλαβε τη συνολική δαπάνη , ώστε να τοποθετηθεί άμεσα ένα υψηλών προδιαγραφών δάπεδο, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στα 23.614,56 ευρώ.


Τον εξοπλισμό των οργάνων του νέου προπονητηρίου, ανέλαβε η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού  Θέρμης. Το προπονητήριο περιλαμβάνει χώρο άθλησης για ομαδικά αθλήματα (καλαθόσφαιρα και βόλεϊ). Με την κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου που προγραμματίζεται από τον Δήμο Θέρμης δίπλα στο προπονητήριο, θα ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος χώρος εκπαίδευσης, αθλητισμού και πολιτισμού για τη Δημοτική Κοινότητα Ταγαράδων που θα εξυπηρετεί ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Η οριστική παραλαβή του έργου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στα μέλη της Επιτροπής Παραλαβής του έργου και συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας κ. Απόστολο Τσολάκη, τη Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννα Γαλαζούλα και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας κ. Γιάννη Κρεμμύδα. Στην παράδοση του έργου παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων κ. Δημήτριος Καλαθάς καθώς και οι εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας κ.κ. Χριστόφορος Γουναρίδης και Χρήστος Χασαπόπουλος.
Με χαρά, λοιπόν, υπερηφάνεια και χρέος, παραδίδεται την ερχόμενη Κυριακή στην αθλητική κοινότητα του τόπου μας ένα έργο πνοής, μία ακόμη σημαντική επένδυση στον Αθλητισμό και τα παιδιά μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο