ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Διοικητικά αλλά και χρηματοοικονομικά θέματα των κοινωνικών επιχειρήσεων αναλύθηκαν στον πέμπτο κύκλο συμβουλευτικής για τη στήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε σε ατομικό επίπεδο στο πλαίσιο του έργου ACT SOCIAL.

Αναλυτικότερα, παρουσιάστηκαν θέματα όπως η λειτουργία της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και χρηματοοικονομικά θέματα όπως το νεκρό σημείο, ο προϋπολογισμός, η φορολογία. ‘Εμφαση δόθηκε σε χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία με πολλές παραπομπές στον χρηματοδοτικό οδηγό που είναι στη διάθεση όλων  στην Δομή Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας .

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, ξεκινά ο έκτος και τελευταίος κύκλος συμβουλευτικής στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί απολογισμός – αξιολόγηση της συμβουλευτικής του έργου καθώς και επίλυση τυχόν  αποριών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων κύκλων συμβουλευτικής.
Τέλος, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να λάβουν δωρεάν από την Δομή Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, Ταβάκη 28, 2313300725-731, στη Θέρμη τα εγχειρίδια με το εκπαιδευτικό υλικό για Κοιν.Σ.Επ.. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου και στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.act-social.eu“


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο