ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Προγραμματισμένη Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 11/12/2012. συγκεκριμένα, από τις 08.00΄ έως τις 10.00 θα διακοπεί το ρεύμα στη ΣΟΥΡΩΤΗ– ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟ – ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟ και στο εργοστάσιο της ΣΟΥΡΩΤΗΣ, την ΙΜ. Θεολόγου, στο Περέκ, Φ/Β Πάρκα κ.λ.π. Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν. Η συγκεκριμένη διακοπή είχε προγραμματισθεί και την Κυριακή 18/11/2018 αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Από 08.00΄ έως 10.00΄οι καταναλωτές που βρίσκονται στις Δ.Κ. ΣΟΥΡΩΤΗΣ – ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ κ.λ.π. συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών ΕΡΓ.ΣΟΥΡΩΤΗΣ – Ι.Μ. Ι.ΘΕΟΛΟΓΟΥ- ΠΕΡΕΚ – Φ/Β ΠΑΡΚΑ κ.λ.π.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Η συγκεκριμένη διακοπή είχε προγραμματισθεί και την Κυριακή 18/11/2018 αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο