ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

H ΔΕΥΑ Θέρμης ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας  ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα 15/1/2021  ημέρα Παρασκευή  σε τμήμα της Κοινότητας  ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  (από την εκκλησία και προς την περιοχή των νεκροταφείων )  οφείλεται σε έκτακτη βλάβη του αγωγού . Τα συνεργεία  βρίσκονται ήδη στο σημείο και εργάζονται για την αποκατάστασή της η οποία θα διαρκέσει έως το πέρας των εργασιών.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

H ΔΕΥΑ Θέρμης ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα 1/12/20  ημέρα Τρίτη  σε περιοχή  της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΧΡΩΜΑ),  οφείλεται σε βλάβη του αγωγού που προκλήθηκε από τα έργα αποχέτευσης που γίνονται στην περιοχή.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Θέρμης βρίσκονται ήδη στο σημείο και εργάζονται για την αποκατάστασή της.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης  ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας,   ότι εξαιτίας της θέσης του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης που βρίσκεται πλησίον του υπό κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων, θα υπάρχει διακοπή της υδροδότησης του οικισμού Αγίας Παρασκευής σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 18.00 μ.μ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο