Ο τοπικός κύκλος Καρδίας – Κάτω Σχολαρίου του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης σας προσκαλεί σε μια διαδικτυακή ημερίδα (μέσω ΖΟΟΜ και live στο Facebook) την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στις 19:00 με θέμα “ο ρόλος της πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό”.
Η ημερίδα αυτή στόχο έχει να παρουσιάσει σε όλους την έννοια της πολιτικής προστασίας που παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια την ακούμε παντού ελάχιστοι γνωρίζουμε τι είναι και τι κάνει πραγματικά. Να αντιληφθούμε τις αρμοδιότητες και τον χαρακτήρα της. Ταυτόχρονα μέσα από αυτήν την ημερίδα θα προσεγγίσουμε την έννοια αυτή και από μια πιο συγκριτική οπτική καθώς οι ομιλητές θα αναφερθούν και στον ρόλο που διαδραματίζει η πολιτική προστασία στο εξωτερικό. Πως την αντιλαμβάνονται οι πολίτες των άλλων κρατών καθώς και τα ίδια τα κράτη.


Βασικός ομιλητής θα είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Κοκολάκης, πρώην διευθυντής πολιτικής προστασίας αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ο κύριος Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας δήμου Θέρμης και οι εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας των κοινοτήτων Θέρμης, Μίκρας, Βασιλικών.

*ο σύνδεσμος για το ΖΟΟΜ θα ανακοινωθεί σύντομα στην σελίδα “Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης”
Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης στο Facebook: https://fb.me/e/1263mFmWs


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο