ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

kentrikh agora 1Στo πλαίσιο του προγράμματος Social plate που ξεκίνησε η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με Κοινωνικά Παντοπωλεία και συλλογικότητες, όπως είναι γνωστό, τα τρόφιμα που θα μένουν αδιάθετα στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα παραχωρούνται στις Κοινωνικές αυτές δομές των Δήμων με σκοπό να μην πετιέται τίποτα που μπορεί να καταναλωθεί. Από την πρώτη στιγμή, όπως είναι γνωστό, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και παρέστη στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου με τίτλο «Supporting Social Enterprises in combating poverty and social exclusion» και ακρωνύμιο: «SOCIAL PLATE». Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΚΑΘ Α.Ε.), έγινε αναλυτική παρουσίαση των υποχρεώσεων και των δράσεων που κάθε φορέας έχει αναλάβει να υλοποιήσει, ενώ σχεδιάστηκαν τα επόμενα στάδια υλοποίησης για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του προγράμματος.

Στο πλαίσιο εφαρμογής λοιπόν του συγκεκριμένου προγράμματος σήμερα Παρασκευή 11 Μαΐου η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης δωρεάν φρούτα και λαχανικά για τους ωφελούμενους της δομής. Συγκεκριμένα σήμερα παραδόθηκαν πορτοκάλια, μήλα, κυδώνια, πεπονάκια, μαρούλια,αγγουράκια, πράσα και λεμόνια. 
Οι υπάλληλοι αλλά και οι εθελοντές της κοινωνικής δομής του Δήμου μας κατά την παραλαβή των προϊόντων ευχαρίστησαν για μία ακόμη φορά τους εκπροσώπους της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης  για την εξαιρετική πρωτοβουλία και για την άριστη συνεργασία.

kentrikh agora 2
Το κοινωνικό παντοπωλείο  του Δήμου Θέρμης, θα συνεχίσει με συνέπεια την προσφορά του, εκμεταλλευόμενο κάθε δυνατή ευκαιρία προγραμμάτων που υλοποιούνται  στη βάση της ανθρώπινης αλληλεγγύης, ώστε να εξακολουθεί και στο μέλλον να αγκαλιάζει  με περισσή αγάπη ολοένα και περισσότερους συνδημότες μας, που έχουν την ανάγκη της πραγματικής στήριξης, της συμπαράστασης  και της φροντίδας όλων μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο