ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Κατάρτιση- ημερίδες-Σεμινάρια, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Θέρμης, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, διοργανώνει την 3η Ημερίδα «ΡΩΤΑΩ. ΜΑΘΑΙΝΩ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.» με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εκπαίδευση και τη σταδιοδρομία. Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 17.30 – 21.30 στο «Αμφιθέατρο» του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου και γίνεται με την υποστήριξη του Συμβουλίου Νέων του δήμου Θέρμης και της ΔΕΠΠΑΘ. Στόχος της είναι η ενημέρωση των νέων σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας για το μέλλον τους.

Με καλεσμένους αξιόλογους ομιλητές από τους τομείς της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιτυχημένους επιχειρηματίες, η ημερίδα «Ρωτάω. Μαθαίνω. Αποφασίζω» θα συνδέσει τους νέους με το εργασιακό περιβάλλον και θα στοχεύσει στο να ανοίξουν τους ορίζοντές τους σε δημιουργικές σκέψεις για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν τα έμφυτα ταλέντα που διαθέτουν.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παιδείας, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Θέρμης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Για την είσοδο στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε πατήστε εδώ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο